Кампанията по събиране на средства за психомоторен кът в Дневен център за деца с увреждания „Милосърдие“ към Каритас Русе беше подкрепена с дарение на стойност 450 лева от служители на „Дунарит“ АД.

Всяка година екипът на един от отделите на компанията, събира средствата от рециклирането на ненужните им вече хартия и кашони и ги разпределя в подкрепа на различни благотворителни каузи в града. Теодора Герганова, управител на Дневния център, запозна Десислава Стоилова, мениджър човешки ресурси, с работата на различните специалисти в подкрепа на децата, посещаващи Центъра. По време на срещата си те обсъдиха възможностите за бъдещи съвместни инициативи, по-специално с децата от Детски кът „Дунарит“.

Кампанията „Да помогнем на децата да усетят удоволствието от движението!“ продължава до 29.01.2022 и може да бъде подкрепена чрез следния линк: https://platformata.bg/bg/kauzi/1845:4493-2022-11-12-07-21-39/details/campaign.html

Екипът на Каритас Русе изразява своята благодарност за доверието и подкрепата на всички, които са направили дарение до момента!