Приключи поредната благотворителна инициатива на Център за обществена подкрепа „Том Сойер” на Каритас Русе и Mall Rousse. Тази година тридневната коледна акция в търговския комплекс се проведе под надслов „Заедно в подкрепа на ближния”, по повод на 25 годишнината от създаването на организацията.

По време на кампанията служители и доброволци от „Том Сойер” информираха посетителите за дейността на Каритас и продаваха благотворително сувенири, бижута и картички, изработени от деца в неравностойно положение, деца с увреждания и бездомни лица, използващи социалните услуги на организацията. Благодарение на милосърдието на хората, бяха събрани 478,30 лв., които ще бъдат използвани за нуждите на децата от център „Том Сойер”.

Каритас Русе продължава да разчита на милосърдието на своите дарители. Всеки, който иска да помогне на деца в нужда може да дари обувки, книги и играчки в Център за обществена подкрепа „Том Сойер” на адрес: Русе, ул. „Богдан войвода” 3, всеки делничен ден от 9.00 до 17.00 ч.