„Каритас Русе“ празнува Международния ден на детето.

Дневен център „Милосърдие“, както и Центъра за обществена подкрепа „Том Сойер“ зарадваха децата – потребители с веселби, игри и много танци. Въпреки дъждовното време, служители и доброволци организираха празника с много любов и желание.

Гости на празника в Дневен център „Милосърдие“ бяха представители на община и област Русе, а г-жа Галя Атанасова, Държавна агенция за закрила на детето, зарадва децата с подаръци.
Служителите и доброволците на Центъра за обществена подкрепа „Том Сойер“, заредени с ентусиазъм, подготвиха, макар и на закрито, един истински празник за децата от центъра.
Имаше танци и игри, проведоха се гатанки и викторина с награди. Усмивките не слязоха от лицата на участниците. В края на тържеството управителят на център „Том Сойер“ Петя Стоянова раздаде на участниците по една чантичка с лакомства, грамоти и по една детска книжка със стихотворения.
“Едно от най-хубавите неща, които могат да ти се случат в живота, поне според мен, е да имаш щастливо детство.” – казва Агата Кристи. Щастливи сме, че и ние можем да допренесем за едно по-различно детство за нашите деца!