Сподели пътуването

„Сподели пътуването” носи в сърцето си идеята за глобално обединено човешко семейство. Кампанията насърчава възможността мигранти и хората от различните общности да се събират заедно на едно място, за да споделят своите истории и преживявания и да укрепят връзките помежду си.

Кампанията, открита от Папа Франциск на 27 септември 2017 г. се ръководи от Каритас Интернационалис – международна конфедерация от 165 организации, които работят на епархийно, национално, регионално и международно ниво по проблемите, свързани с бедността, миграцията, промените в климата, гладът, здравеопазването и отговор при бедствия и кризи.

Ако се интересувате от проблемите, свързани с миграцията и случващото се по света, включете се в тази кауза. Можете да организирате събитие в общността, да се помолите или да споделите снимка, в която протягате ръце в знак на съпричастност към кампанията. Можете и да дарите средства за проектите, свързани с миграцията, по които епархийните и национални организации на Каритас работят.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Политика за поверителност.
I Accept