„БНП ПАРИБА ЛИЧНИ ФИНАНСИ“ дари на „Каритас България“ офис мебели, с които бе подновен интериорът на центрове на „Каритас“, в които се оказва подкрепа на уязвими групи от хора.

Дарените шкафове, гардероби, бюра и столове бяха (някои предстои да бъдат) използвани за обновяване на помещенията в центъра за подкрепа на деца и възрастни хора с увреждания „Св. Викентий“ в гр. Белене към „Каритас Русе“, центъра за подкрепа на деца и семейства „Св. Св. Кирил и Методий“ в гр. Куклен към „Каритас София“ и в центъра за срещи на доброволците от младежкия „Каритас“ в гр. София към „Каритас София“.

С част от мебелите бяха обновени и помещения в две детски градини в гр. Белене, в които мобилният екип на центъра за деца и възрастни хора с увреждания на „Каритас“ в града провежда занимания с нуждаещи се деца.

Благодарим на „БНП ПАРИБА ЛИЧНИ ФИНАНСИ“ за дарението! Благодарим ви, че заедно създаваме една по- добра среда, в която хората, изпитващи затруднения, ще могат да се чувстват по-уютно и с професионалната подкрепа на сътрудниците на „Каритас“ ще продължават да преодоляват препятствията по пътя си.